...

Nog 1 nachtje slapen…

"Ben dankbaar voor wat je hebt, niet iedereen heeft dezelfde kansen."

Nog 1 nachtje slapen en dan ga ik deze webshop lanceren! Met een leuk event waarbij er een pre-sale is van mijn werken en ik meteen mijn nieuwe fotostudio kan laten zien. Deze webshop was een soort van bevalling. Er gebeurde vanaf de start van het ontwerp zoveel privé dat de focus hierop ver te zoeken was. Inmiddels hebben we veel op de rit en kwam er ruimte om verder te bouwen aan mijn droom. Namelijk een plek om mijn werk tentoon te stellen en te verkopen maar waar ik niet zelf fysiek aanwezig hoef te zijn. Dat werd dus deze webshop, mijn persoonlijke online gallery! Er moeten nog veel puntjes op de i gezet worden en nog niet alles loopt zoals ik zou willen maar met de back-up van een fijn bedrijf gaat dit de komende maanden allemaal verder gefinetuned worden. Het belangrijkste is dat het staat, de betalingen werken en ik kan nu reizend mijn werken uploaden en verkopen.

Maar morgen! Met gezonde zenuwen ben ik alles aan het voorbereiden. Van de horeca tot de geluidsman en zanger. Achter de schermen ben ik vooraf flink bezig geweest met bestellen van werken en deze gaan we vanavond met fijne hulp ophangen in de studio. Morgen om 17 uur kan de pre-sale beginnen.

Nu mogen jullie best van mij weten dat ik naast een controllfreak een enorme uitsteller ben. Mijn brein werkt het beste met eigen opgelegde deadlines. Die haal ik vervolgens nooit maar dan weet ik dat ik wel in de buurt kom. Zo ook ben ik op dit moment nog werken aan het toevoegen hier online en mail ik me suf met de support omdat ik dan in mijn chaos weer vergeten ben hoe iets ook alweer werkt. Petje af voor het geduld aan de andere kant. Dat geeft mij rust.

Alles loopt vooralsnog op schema en morgen om 15:00 komen een aantal lieve vriendinnen mij helpen. Achter de schermen is manlief uiteraard steeds paraat voor hand en spandiensten. Nu alleen nog bedenken wat ik aan zal doen… Volop in de glitters of toch mooi zakelijk? Hmmm…. jullie gaan het zien morgen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Informatie over formaten en materialen

Aluminium Finish Gloss

Fine Art Finish

Fine Art on Aluminium

Matte Plexiglass Finish

Plexiglass Finish

Framed Gallery

Shadowbox kleuren

Formaat Mini

Formaat Selection

Formaat Large

Formaat Collector

Formaat Giant

Formaat Gallerie

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.