...

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je antwoorden op vragen die veel gesteld worden. Heb je een andere vraag? Mail ons even op info@putsies.com en wij zullen je vraag snel beantwoorden.

Het aantal prints per werk is afhankelijk van de afmeting. Per afmeting zal er een gelimiteerde en genummerde oplage zijn. Bij de grootste formaten zijn dat er maximaal 50 en de kleinere maximaal 100. Alle werken worden geleverd met de titel en het nummer van de print. Ook een omschrijving van de foto wordt op de achterzijde geplaatst.

PUTSIES levert het werk over de hele wereld met uitzondering van China. In het geval van leveren in het buitenland kunnen we het advies op maat via zoom geven of in overleg kan PUTSIES ingevlogen worden.

Regelmatig, zeker maandelijks, zorgt PUTSIES voor nieuwe werken in de gallery. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe releases schrijf je dan zeker even in voor de nieuwsbrief en volg onze Social Media Instagram @PutsiesPhotography

Wanneer jullie een item of een speciale plek op de foto willen hebben dan kan dat uiteraard ook. Let op: Hiervoor heb ik een wachtlijst. We maken een afspraak, dat kan bij mij op de zaak of online, waar we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en de maatwerk kosten. Bijna alles is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een favoriet gerecht waar je een prachtige plaat voor aan de wand wil hebben of wellicht een persoonlijke foto van jezelf in een toffe setting compleet met visagie en styling. Misschien woon je heel bijzonder en is dat wat je op de foto wil hebben op een tof materiaal. Maar ook kan ik op maat op reis en dat ene uitzicht vastleggen of een specifiek gebied in beeld brengen. Neem hiervoor even contact met ons op via het contactformulier en van daaruit kijken we naar de mogelijkheden.

Het is absoluut mogelijk om een advies op maat te krijgen. We maken dan een persoonlijke afspraak op de locatie waar je een werk zou willen hangen. Aldaar maken we professionele foto’s van de ruimte en gaan we in gesprek over de wensen. Eenmaal terug in de studio gaat PUTSIES aan de slag met de foto’s uit de beeldbank. Van de foto’s van de locatie maken we een aantal mockups zodat je duidelijk kan zien hoe een werk er op ware grote in jouw eigen ruimte uit zal zien. Samen maken we een keus en gaat PUTSIES aan de slag met de productie. Je maakt een keus om het bij jou te laten leveren of PUTSIES komt het brengen en ophangen op jouw locatie. Deze adviesgesprekken op maat vinden plaats binnen Nederland en België. Alles daarbuiten in overleg of via zoom.

In mei 2023 opende ik de deuren van mijn fotostudio, centraal gelegen in Etten-leur met gratis parkeergelegenheid. Hier maak ik vrij werk en werk in opdracht. Maar ook verhuur ik de studio per dag of dagdeel aan collega fotografen. Een complete studio met alle gear en backdrops die je nodig hebt om jouw klant te kunnen fotograferen. Compleet met keukentje en sanitair en 8 persoons stamtafel. Stuur een berichtje voor meer informatie of check de site www.putsiesdestudio.com.

Informatie over formaten en materialen

Aluminium Finish Gloss

Fine Art Finish

Fine Art on Aluminium

Matte Plexiglass Finish

Plexiglass Finish

Framed Gallery

Shadowbox kleuren

Formaat Mini

Formaat Selection

Formaat Large

Formaat Collector

Formaat Giant

Formaat Gallerie

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.