...

De fotograaf

Thamara Puts

De fotograaf achter alle beelden van deze website dat ben ik, Thamara Puts. Opgegroeid met een vader met een passie voor  analoge fotografie en een DOKA waar hij zelf zijn foto’s ontwikkelde, kun je wel zeggen dat het fotograferen mij met de paplepel is ingegoten. Waar mijn vader fotografeerde met als doel mooie plaatjes te hebben om na te schilderen is het voor mij belangrijk dat mijn beeld het eindresultaat is. Mijn grootste drive ligt in het fotograferen van de rand van de maatschappij, rauwe beelden op straat van echte situaties. Maar daarnaast kan ik heerlijk verdwalen in de meest kleine details die ik zie. Mijn camera is mijn filter om de drukte van het dagelijks leven en alle informatie die op je af komt, te kunnen minimaliseren. Een reis door het oog van de lens is voor mij overzichtelijker dan een reis waar ik ieder detail op mijn netvlies op wil slaan. Op deze website vind je dan ook letterlijk mijn visie op de reizen die ik mee mocht maken. En blijf de website in de gaten houden want er blijven nieuwe momenten binnenkomen in de webshop. 

Zo zal je zien dat ik van minimalistisch en ingetogen hou maar ook van uitbundige tropische kleuren. Iedere foto is een weergave van mijn gevoel op dat moment. Veel van mijn foto’s hebben ook een verhaal. Soms een kort verhaal, soms gaat er een geschiedenis aan vooraf of ontdek ik achteraf wat ik gefotografeerd heb.

 

 

Putsies de Studio

In mei 2013 kwam er een groter pand op mijn pad. En met dat pand kwam een volgende droom uit. Een heerlijke freewheel plek waar ik mijn creativiteit kan laten stromen. Maar ook de mogelijkheid voor collega fotografen om een volledig ingerichte fotostudio te huren en projecten uit te voeren.

Wil jij meer informatie over de studio, de verhuur van de studio en alle mogelijkheden? Laat dan even een berichtje achter via het contactformulier of neem een kijkje op www.putsiesdestudio.com.

 

Wist je dat mijn dochter ook fotograaf is? Alle portretten waar ik op sta zijn van haar hand. Hoe mooi is dat! Een passie van opa, naar dochter en inmiddels ook de kleindochter. 

Fotografie portretten Thamara @jamanbroershots

 

Informatie over formaten en materialen

Aluminium Finish Gloss

Fine Art Finish

Fine Art on Aluminium

Matte Plexiglass Finish

Plexiglass Finish

Framed Gallery

Shadowbox kleuren

Formaat Mini

Formaat Selection

Formaat Large

Formaat Collector

Formaat Giant

Formaat Gallerie

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.