...

Het verhaal achter de foto

"Ben dankbaar voor wat je hebt, niet iedereen heeft dezelfde kansen."

Tijdens onze reis door Amerika was ik erg onder de indruk van het contrast tussen rijk en arm. Het heeft echt dagen geduurd voordat ik durfde te genieten van mijn veel te dure wijntje op de decadente terrassen. Bij het maken van deze foto zaten we op een terras midden in Santa Monica afgeschermd door glazen windschermen en zag ik een goed uitziende jongeman, zo rond de 20 met een grote rugtas en een deken op de rugtas gebonden voorbijwandelen. Voor het glazen scherm stond een prullenbak. De jongeman stopt, leunt voorover om de inhoud te bekijken en bukt vervolgens om er iets eetbaars uit te halen. Op dat moment maak ik de foto. Eenmaal thuis bij het inladen van mijn fotobestanden zie ik dat er een spiegeling op de glazen ruit te zien is. Ik herken het jochie op de foto en de achterkant van zijn opa. Zij waren daar een grote ijscoupe aan het eten en hadden samen de grootste lol en ogenschijnlijk geen problemen.

Deze foto is een momentopname, geen gefotoshopte dubbele afbeelding maar de realiteit hoe ik hem daar zag. Rijk en arm in schril contrast met ieder een ander verhaal. De jongeman was snel weer uit het zicht verdwenen. Wat had ik hem graag gevraagd naar zijn verhaal…

Ben dankbaar voor wat je hebt, niet iedereen heeft dezelfde kansen…

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Informatie over formaten en materialen

Aluminium Finish Gloss

Fine Art Finish

Fine Art on Aluminium

Matte Plexiglass Finish

Plexiglass Finish

Framed Gallery

Shadowbox kleuren

Formaat Mini

Formaat Selection

Formaat Large

Formaat Collector

Formaat Giant

Formaat Gallerie

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.